Держслужбовцям розповіли, як захиститися від онлайн-загроз

У вівторок, 24 листопада, державні службовці Львівської обласної державної адміністрації прослухали короткий курс з онлайн-безпеки. Про те, як захиститись від інтернет-загроз розповіла викладач Школи журналістики Українського Католицького Університету Надія Баловсяк. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Працівники Львівської ОДА мали змогу дізнатись про основні аспекти інформаційної безпеки нашої держави, як вберегти себе та не потрапити "на гачок" інтернет-шахраїв. Також викладач розповіла, на чому заробляють онлайн-зловмисники, про основи ведення сторінок у соціальних мережах та вміння підбирати надійні паролі до особистих акаунтів й поштових скриньок.

За словами викладачки Школи журналістики УКУ, сьогодні практично кожна сучасна людина є активним користувачем Інтернету, а інформаційна безпека дедалі стає однією із головних проблем, з якою зіштовхується сучасне суспільство. Саме цим й зумовлений ознайомчий курс з онлайн-безпеки.

"У наш час чи не кожен стикався з проблемами безпеки власного комп'ютера і особистої інформації. Всі ці загрози виходять з мережі Інтернет. А особливо актуально питання постає, коли мова йде про службову інформацію", - зазначила Надія Баловсяк.

Всіх учасників курсу також запросили на безкоштовний семінар з цифрової безпеки, який відбудеться 26 листопада 2015 року з 14:00 до 18:00 год у Львові в кафе "CoMMuna" (вул. Галицька, 1). Семінар можуть відвідати усі бажаючі, зареєструвавшись за посиланням: http://goo.gl/forms/sJfT3sEVR2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: