Адміністративний та пологовий корпуси перинатального центру готові до зими

Будівлі адміністративного та пологового корпусів "Львівського обласного клінічного перинатального центру", що на вул. Дж. Вашингтона, 6 повністю готові до виконання внутрішніх оздоблювальних робіт, які будівельники проводитимуть у зимовий період. Про це повідомила начальник управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації Катерина Іванова.

"Усі зовнішні роботи у пологовому та адміністративному корпусах уже фактично закінчено: гідроізольовано та термоізольовано фундамент, влаштовано дренажі, вставлено усі вікна, перекрито дах, практично звершено роботи зі зовнішнього утеплення стін, - розповіла Катерина Іванова. - Відповідно в обох корпусах робітники розпочали штукатурити внутрішні стіни та перегородки. А також продовжують монтувати системи водопостачання, каналізації та електричні мережі".

За словами Катерини Іванової, роботи щодо влаштування дренажу, гідроізоляції та термоізоляції фундаменту тривають лише у третьому, гінекологічному, корпусі перинатального центру. Ці роботи будівельники обіцяють завершити за місяць.

Станом на четвер, 26 листопада, на об’єкті працює 10 одиниць техніки та 130 будівельників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: