Ганущин ознайомився зі станом спорудження спортивного майданчика зі штучним покриттям у Бродах

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин провів виїзну нараду щодо стану справ з облаштування спортивного майданчика зі штучним покриттям у місті Броди. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на прес-службу Львівської ОДА.

Зауважимо, що на 2015 рік зі спеціального фонду обласного бюджету Бродівському району виділено субвенцію на реалізацію Обласної цільової програми «Спортивний майданчик на 2011-2016роки» в сумі 400 тис. грн.

1(1)

Фінансовий ресурс надійшов у районний бюджет 28 жовтня цього року, однак станом на 23 листопада освоєно лише 120 тис. грн.

Для того, аби з’ясувати, чому не проводяться роботи зі спорудження спортмайданчика, голова обласної ради поспілкувався з усіма сторонами реалізації проекту. Як з’ясувалось під час наради, 120 тис. грн спрямовано на сплату податків та придбання штучного покриття голландського виробництва. Однак вартість матеріалів для покриття становить близько 400 тис. грн.

Олександр Ганущин критично оцінив ситуацію з облаштуванням майданчика у Бродах і наголосив, що район неспроможний забезпечити реалізацію проекту та вирішити прості господарські питання у зв’язку з недостатнім фінансовим ресурсом.

Очільник обласної ради наголосив, що питання спорудження спортмайданчика потребує доопрацювання на місцевому рівні, зокрема, дофінансування з інших джерел.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: