Львів'ян та гостей міста запрошують в Оперу на грандіозне BozhykOrchestraShow

Уже традиційно, 13 років поспіль, компанія «ДікАрт» запрошує провести вечір 2 січня у Львівській Опері. Цього року для львів’ян та гостей міста влаштують BozhykOrchestraShow, в якому візьмуть участь віртуозний Олександр Божик з оркестром, рок-групою та унікальними солістами. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

«BozhykOrchestraShow - це унікальне музичне шоу, мюзикл, який поєднує класичну та рок-музику. Це буде ексклюзивна програма, яка задовольнить мистецькі смаки найвибагливіших глядачів», - зазначають організатори.

На концерті прозвучать твори Чайковського та Вівальді в роковій обробці, цікаві аранжування музики до кінофільмів, рок-хітів AC/DC, LedZeppelin, Queen, Nirvana та композицій Майкла Джексона. Також невід’ємною частиною програми стануть авторські композиції Олександра Божика, які львів'яни вже встигли полюбити на минулих сольних концертах скрипаля-віртуоза.

Також варто відзначити, що в шоу візьмуть участь унікальні солісти, які своєю грою та співом здивують абсолютно усіх, відбудуться музичні флеш-моби, неочікувані дуети з гостями та, звичайно, не обійдеться і без новорічних музичних жартів.

Організатори додають, що BozhykOrchestraShow уже мали багато успішних концертів за межами України та навіть Європи, але з таким потужним складом артистів та новими аранжуваннями музиканти виступатимуть уперше. І це символічно, що концерти відбудуться саме на Новий Рік у Львові.

Організатор: компанія «ДікАрт». Квитки у мережі кас «ОТ-ОТ», на сайтах gastroli.ua та kasa.in.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: