Львівським військовим медикам передали сучасний ультразвуковий комплекс

У Львові генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю «ЛЕОНІ» Штефан Шмідт передав представникам Військово-медичного клінічного центру Західного регіону сучасний ультразвуковий комплекс італійського виробництва MyLab 25. У вступному слові він висловив сподівання, що ця техніка допоможе військовим медичним спеціалістам досягнути у перспективі вищого та якіснішого рівня діагностики.

– Переконаний в тому, що ваші спеціалісти знайдуть гідне застосування цій мобільній системі, адже знаю, що вони мають високу кваліфікацію. Сподіваюсь, що з її допомогою лікарі отримають більш ширші можливості в різноманітних клінічних дослідженнях, а відділення ультразвукової діагностики відтепер у своєму арсеналі матиме ще один портативний інструмент преміум – класу. Ще хочу подякувати за активну громадянську позицію представникам Благодійного фонду «Крила надії», які опікуються важкохворими дітьми та Доброчинного фонду підтримки і розвитку охорони здоров’я військовослужбовців, без яких реалізація даного проекту була б неможливою, – розповів пан Шмідт.

У свою чергу начальник Військово-медичного клінічного центру полковник медичної служби Іван Гайда зазначив, що в сучасних умовах потреба в таких апаратах є вкрай актуальною: «ми завжди раді партнерським стосункам, що з роками переростають у міцну дружбу. З представниками німецького виробника кабельних та бортових мереж для автомобілів заводу «ЛЕОНІ» ми плідно співпрацюємо вже не один рік. Тішить те, що на тлі важкої економічної ситуації в нашій державі підприємство вірне обраному шляху і залишається надійним нашим партнером та одним з найбільших роботодавців та інвесторів в області».

Слід додати, що вартість реалізованого благочинного проекту складає більше 700 тисяч гривень. Портативна система з ергономічним дизайном та дружнім інтерфейсом MyLab 25 здатна отримувати зображення з оптимальною роздільною здатністю під час обстеження будь-якого пацієнта. Сфера ультразвукових досліджень чимала: черевна порожнина, кардіологія, судини, малі органи, м’язовий скелет, молочні залози, акушерство, гінекологія, урологія, педіатрія, стрес-екографія тощо.

До слова, з початком Антитерористичної операції з підприємства «ЛЕОНІ» було мобілізовано понад півтори сотні працівників: 41 з них були безпосередньо в зоні бойових дій. Задля їхньої підтримки, оздоровлення і, передусім, психологічної реабілітації – материнською компанією було виділено близько 200 тисяч гривень.

Віталій ІВАНОВ

Фото автора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: