У Львові триває VI Всеукраїнський Форум ОСББ

У Львові триває VI Всеукраїнський Форум ОСББ. Близько 140 голів ОСББ та управлінських компаній зі всієї України, а також представників місцевої влади та виконавчих органів, іноземних експертів у галузі житлового господарства та представників міжнародних організацій зібрались в одному місці, аби обговорити шляхи підвищення ефективності у сфері житлового господарства. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

«Сподіваюсь, що цей Форум і дискусії в рамках нього будуть корисними для нас всіх. Кожного дня треба вчитися: якщо припиняєш, то, фактично, помираєш. Я думаю, що ми традиційно дамо дуже якісні рекомендації для центральних органів влади, для міністерства, яке буде курувати це питання. Якщо ми хочемо навести лад, то іншого варіанту, як максимальна підтримка ОСББ в країні, немає. У нас у Львові, там, де люди створили ОСББ, вони вже починають збирати кошти на утеплення будинків, а державна і міська програми компенсують відсотки. Динаміка дуже непогана. Тому потрібні стимули. Ми спілкувалися ще в минулі періоди з міністрами, щоб виробити формулу співфінансування підтримки ОСББ – 50 на 50, 60 на 40. На превеликий жаль, це все залишилось на папері. Можливо, саме наш форум буде тим поштовхом, який дасть динаміку. Ми готові у Львові реалізовувати пілотні проекти, щоб уся Україна потім черпала досвід і брала приклад», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, VI Форум ОСББ організовує Інститут міста у партнерстві з Львівською міською радою, Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC), проектом USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», Програмою розвитку ООН в Україні, компаніями «Данфосс-Україна», «Снєжка-Україна», ТОВ «Кан», «Хенкель Баутехнік», ПП «Хвоя Інтегра», ТОВ «Рехау», ПАТ «Кредобанк», ПАТ «Банк Львів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: