За 10-ть місяців відмовлено у призначені на посади в органах ДФС у області 10 особам

Співробітниками управління власної безпеки впродовж 10-ти місяців поточного року, з метою ефективної організації цілеспрямованої роботи щодо протидії корупційним проявам та правопорушенням, усунення причин та передумов, які призводять до їх скоєння проведено 559 профілактичних заходів. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на прес-службу ДФС України у Львівській області.

Ініційовано та проводиться 216 службових перевірок та розслідувань. За наслідками службових перевірок (розслідувань) винесено 180 подань, до відповідальності притягнуто 71 особу.

В результаті вивчення 336 анкетних матеріалів кандидатів на заміщення вакантних посад області, відмовлено у призначенні 10 особам.

Впродовж вказаного періоду, до правоохоронних органів підрозділом скеровано 37 матеріалів. За вказаними матеріалами відкрито 33 кримінальних проваджень та складено 1 протокол про адміністративне правопорушення.

Управління власної безпеки Головного управління ДФС у Львівській області звертається до мешканців м. Львова та області з пропозицією, якщо хтось володіє інформацією про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби у Львівській області, факти корупції чи зловживання службовим становищем працівниками податкової інспекції, міліції чи митної служби, звертатися телефоном (032) 297-36-09.

У письмовому вигляді скарги та звернення просимо надсилати на адресу начальника Управління власної безпеки Головного управління ДФС у Львівській області - 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: