Голова ДПСУ їде до Львова

АНОНС

 В середу, 2 грудня 2015 року, в дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться Перша спільна зустріч керівників прикордонних відомств України та сусідніх країн – членів ЄС.

У заході візьмуть участь голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Віктор Назаренко, та керівники прикордонник відомств Республіки Польща, Словацької Республіки, Угорщини, Румунії.

Сторони, зокрема, планують обговорити виклики і загрози безпеці спільного кордону України та Європейського Союзу, а також питання спрощення руху осіб і товарів через спільний кордон.

З огляду на міграційну кризу в Європі та необхідність значного посилення контролю на східній та південній ділянках українського кордону, окрему увагу учасники зустрічі приділять безпековій ситуації.

За результатом зустрічі сторони підпишуть Комюніке.

Прес-конференція керівників прикордонник відомств п`яти країн розпочнеться орієнтовно о 13.00 в дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету (м. Львів, проспект Свободи, 28)

Акредитація представників ЗМІ проводиться до 16 години вівторка, 1 грудня 2015 року, за тел. (098) 13 07 110, (066) 39 89 508.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: