Львів прийматиме два фінали чемпіонатів України з шахів

У середу, 2 грудня, у Львові стартують фінали чемпіонатів України з шахів серед чоловіків та жінок. Змагання триватимуть упродовж дванадцяти днів та завершаться 14 грудня. Їх учасниками стануть 22 найкращих шахістів України.

Як зазначають організатори, цьогоріч майже усі учасники є міжнародними гросмейстерами, а восьмеро шахістів представлятимуть Львів.

“Приємно констатувати, що серед претендентів на титул чемпіона України восьмеро шахістів є львів'янами – Юрій Криворучко, Олександр Арещенко та Андрій Волокітін, Мартин Кравців, Наталя Букса, Єлизавета Соловйова, Мирослава Грабінська. Серед них – наша гордість, чемпіонка світу Марія Музичук, яка в рамках підготовки до чемпіонату світу буде змагатись з найсильнішими шахістами-чоловіками,” – розповів директор турніру Назар Фірман.

Додамо, що церемонія відкриття та жеребкування фіналу чемпіонату України з шахів серед чоловіків розпочнеться 2 грудня о 18:15 год. в приміщенні Львівської ОДА, а серед жінок – 4 грудня о 18:00 год. в приміщенні Львівської міської ради. Сам турнір відбуватиметься в готелі “Волтер”, за адресою: вул. Липинського, 60а. Партії розпочинаються о 15:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: