Львів’ян запрошують на виставку «Люди - тваринам»

За ініціативи Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного ценрту, Школи мистецтв Оксани Бондарук, Західноукраїнського товариства захисту тварин, Львівського культурно-мистецького центру «Art-e-fakt galereЯ» з 1 по 13 грудня експонуватиметься виставка – презентація доброчинного, соціально-мистецького проекту «Люди – тваринам». Про це пише Дивись Інфо із посиланням на прес-службу ЛМР.

Мета проекту - привернути увагу дітей, молоді та дорослих до вагомих питань із допомоги, опіки, прилаштування і захисту тварин. Також об’єднання зусиль всіх небайдужих, турботливих людей різних соціальних кіл, віку і інтересів, різноманітних організацій та установ для вирішення цих проблем засобами освіти, культури та мистецтва.

На виставці буде представлено:

  • зоовиставку «Дитячий зоопарк», Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру;
  • образотворчі та декоративно-прикладні роботи учнів, маленьких художників «Школи мистецтв Оксани Бондарук» на тему «Анімалістика»;
  • фотографії безпритульних тварин, створених волонтерами ЛКП «Лев», відомими українськими фотографами та просто небайдужими людьми;
  • живописні роботи відомої львівської художниці, лялькарки, волонтера «Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів» – Олени Цілуйко;
  • роботи учасників Міжнародного фестивалю авторської ляльки «Ляльк’art»;
  • фотографії Іллі Левіна;
  • графічні роботи учениці «Школи мистецтв Оксани Бондарук» - Юлії Недзельської;
  • презентація та розпродаж книжок «Видавництва Старого Лева».

У програмі виставки - доброчинні, соціальні заходи: інтерактивні та відеолекції, майстер – класи, забави, конкурси, вікторини, театральні дійства, фотосесії з тваринами, дитячий кінозал, наприкінці виставки - проведення благочинного аукціону.

У відвідувачів буде нагода познайомитися та поспілкуватися із видатними львівськими митцями - художниками, фотографами, лялькарями, педагогами, відомими людьми, майстрами своєї справи, чиє життя, з їх точки зору, не мало би змісту без любові до тварин.

«Кошти, зібрані протягом відвідування виставки та акцій проекту - це Ваш доброчинний внесок для допомоги тваринам», - зазначають організатори.

Виставка триватиме два тижні, з 1 грудня по 13 грудня 2015 р. з 12:00 до 20:00, щодня.

Місце проведення: Львівський культурно – мистецький центр «Art-e-fakt galereЯ», м. Львів, вул. К. Левицького 17. Контактний тел. 276-14-19.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: