Для мене важливо, щоб Рада працювала консолідовано, - Садовий

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати обирають нового секретаря ради. Міський голова Львова Андрій Садовий запропонував кандидатуру Анатолія Забарила, зазначивши, що ця людина є рівновіддалена від усіх політичних сил у міській раді та має великий досвід у різних сферах. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на прес-службу ЛМР.

«Я запропонував Анатолія Забарила на посаду секретаря міської ради, тому що він має життєвий досвід, він має науковий досвід, він має підприємницький досвід, громадський досвід та політичний досвід.

Він рівновіддалений від усіх політичних сил, які обрані до Львівської міської ради.

Він також свого часу працював в органах місцевого самоврядування і знає, що таке виконавча дисципліна, і що таке служба. Тому його кандидатура зараз буде обговорюватись по депутатських фракціях. Я сподіваюсь, що ми разом проголосуємо за пана Анатолія і сьогодні будемо мати секретаря ради.

Насправді, кожен з депутатів має право бути обраним секретарем міської ради. Фракції подали мені свої пропозиції - десь була одна, десь по дві. Я зважував усі плюси й мінуси і для мене важливо, щоб рада працювала консолідовано, щоб не було більшості-меншості, тому, власне, я запропонував кандидатура пана Забарила», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: