На міжнародний шаховий фестиваль до Львова з’їхались шахісти з п’яти країн

Цього тижня у Львові гаряча шахова пора – майже одночасно з чемпіонатами України з шахів серед жінок та чоловіків 30 листопада розпочався відкритий міжнародний шаховий фестиваль "Меморіал Михайла Василишина". Змагання відбудуться вже вдванадцяте та триватимуть до 8 грудня.

Вже традиційно Меморіал Василишина збирає шахістів з різних країн, які впродовж дев’яти днів змагатимуться за шахову першість. Учасники ХІІ фестивалю представляють Україну, Польщу, Туреччину, Росію та Індію. Серед них – 3 міжнародних гросмейстери, 7 міжнародних майстри, 5 майстрів ФІДЕ, 1 майстер ФІДЕ серед жінок та 1 міжнародний гросмейстер серед жінок.

Зазначимо, що в рамках Меморіалу М. Василишина відбудеться два колових турніри з можливістю виконання нормативу міжнародного гросмейстера та міжнародного майстра.

Довідка:

Михайло Василишин (11.04.1938-26.12.2002) – майстер спорту з вільної боротьби, "Заслужений працівник фізичної культури України" (1998), голова спортивного комітету Львівської області, голова ФСТ "Україна", перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області. Був палким прихильником шахів і активно підтримував розвиток цього спорту в регіоні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: