Садового просять завершити ремонтні роботи по вулиці Стуса

Депутат Львівської міської ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Петро Адамик звернувся до міського голови Львова з проханням завершити ремонтні роботи по вулиці Стуса, через яку здійснюється проїзд до одного з найбільших житлових масивів Львова - «Сихів».

Відповідне звернення депутат скерував в вівторок, 1 грудня, під час сесії Львівської міської ради.

Наводимо текст звернення повністю:

                                                                                             Міському голові м. Львова

                                                                                                п. А. Садовому

                                Шановний Андрію Івановичу!

До мене як депутата Львівської міської ради звернулись мешканці вулиці Стуса з проханням надати інформацію щодо тривалості ремонту дорожнього покриття на їхній вулиці.

Так, з березня 2015 року  у Львові,  в рамках будівництва трамвайної колії на Сихів, триває ремонт вулиці Стуса. За інформацією управління інженерного господарства Львівської міської ради, роботи мали завершитись до листопада                2015 р., однак, станом на 01.12.2015 р., вулиця перекрита.

Слід зазначити, що вулицею Стуса користується велика кількість людей і транспортних засобів, які щодня змушені відчувати незручності, пов’язані з перекриттям стратегічної вулиці, через яку, зокрема, здійснюється проїзд до одного з найбільших житлових масивів Львова - «Сихів».

Таким чином, на основі усього вищезазначеного та керуючись ст.ст. 13, 21 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», ст. 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,-

 Прошу надати вичерпну інформацію про стан виконання та дату закінчення ремонтних робіт дорожнього покриття по вулиці Стуса.

 Про результати розгляду цього звернення прошу повідомити мене у строки, визначенні ч. 2 ст. 13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад».

 З повагою П. Адамик

 Прес-служба Львівської міської організації «Блоку Петра Порошенка Солідарність»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: