Корпорація Global Development зайняла призове місце у Всеукраїнському конкурсі на кращі будинки і споруди

Девелоперська корпорація Global Development зайняла призове місце у Всеукраїнському конкурсі на кращі будинки і споруди, що розташуються на території України в 2015 році. Конкурс провело Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Переможці були визначені в чотирьох номінаціях: девелоперська корпорація Globa lDevelopment зайняла призове місце у Всеукраїнському конкурсі на кращі будинки і споруди.

Фіналістам довелось подолати нелегкий шлях від конкурсу на місцевому рівні, згодом – обласному, а вже потім на всеукраїнському, де були визначені переможці.

Свою нагороду львівська корпорація Global Development отримала напередодні професійного свята.

«Організатори конкурсу відзначили нас серед інших проектів за благоустрій та високу якість виконаних робіт. Нашим проектом будо відразу передбачено усе необхідне: дитячий та спортивний майданчики, зони для відпочинку і місця загального користування. Окрім того, нами використано безліч унікальних для українського ринку деталей декору та матеріалів, які є екологічними, надійними та довговічними. Якість і комфорт – це основні чинники, якими ми керуємося, приступаючи до планування та проектування наших житлових комплексів», – розповів керівник корпорації Олександр Здровецький, пише видання Погляд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: