Львів’ян запрошують на молитву миру та зустріч молоді з Владикою Венедиктом

У неділю, 13 грудня, львів’ян запрошують на останню у цьому році щомісячну молитву миру у стилі Тезе. Молитовна зустріч відбудеться у храмі Різдва Пресвятої Богородиці, що на Сихові, початок – о 15:00 год.

Про це Дивись.Інфо повідомили у Львівській міській раді.

Разом із молоддю на цій зустрічі молитиметься Владика Венедикт (Алексійчук), єпископ-помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ. Це одна з небагатьох можливостей для молоді безпосередньо поспілкуватись з єпископом, поставити запитання та почути думки на ту чи іншу тему. Опісля на всіх чекатиме частування та неформальне спілкування.
Зустріч проходитиме на парафії, де ще в 2001 році відбулася зустріч молоді з святим Іваном Павлом II, Папою Римським, який звернувся: «Молоде України, Христос запрошує тебе йти проти течії!».
Нагадаємо, що вже другий рік поспіль у Львові регулярно відбуваються молитви Тезе в рамках «Паломництва довіри», які організовує львівська молодь, за підтримки Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ. Щомісяця в одному з храмів Львова така зустріч гуртує сотні вірних різного віку задля того, щоби у спільній молитві попросити Господа про мир і спокій у нашій державі та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: