На Львівщині відбувся Форум молодих лідерів

28-29 листопада 2015 року у приміщенні Українського католицького університету у м.Львові відбувся другий Форум молодих лідерів Львівщини. Організатором заходу виступило управління молоді і спорту Львівської обласної державної адміністрації спільно з ЛОО Спілки Української Молоді в Україні та ЛОО Молодіжний націоналістичний конгрес.

Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба. 

Загалом Форум об’єднав п’ятдесят активних лідерів учнівського та студентського середовища із Стрийського, Городоцького, Жовківського, Золочівського, Радехівського, Пустомитівського, Самбірського, Буського, Старосамбірського, Бродівського, Яворівського районів, з міст Дрогобича, Моршина, Нового Роздолу, Трускавця, Стрия, Червонограда, Винник та обласного центру міста Львова.

Заняття складалися із чотирьох сесій, під час яких професійні тренери: Андрій Бень, Андрій Фендик та Данило Аскет ознайомили молодих лідерів області з такими темами як «Лідерство», «Проекти», «Комунікації», «Робота в команді», «Патріотизм та націоналізм». Учасники Форуму мали можливість застосувати отримані знання й на практичних заняттях – упродовж двох днів команди розробили власні проекти і презентували їх для аудиторії. Молодь проявила ерудованість, ініціативність та креативний підхід до вирішення проблем у процесі навчання. Учасники Форуму були відзначені дипломами.

Учасниця заходу Марія Пульків поділилася враженнями: «Нереальні два дні форуму лідерів Львівщини. Цікавий проект, виставки, тренінг, незабутня гра «Криївка». Дуже вдячна всім хто був там! Лідери Львівщини – найкращі! Сподіваюся ми знову всі разом ще не раз так зберемося!».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: