У Львові покажуть "Просто небилиці"

12 грудня 2015 року о 14:00 у Львівському палаці мистецтв відбудеться відкриття виставки кращих робіт Всеукраїнського проекту «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2015 та урочиста церемонія вручення нагород їх авторам.

Про це Дивись.Інфо повідомили організатори. 

У Львові експозицію можна буде оглянути з 12 до 27 грудня 2015 року.
Впродовж лютого 2016р. виставка презентуватиметься у Києві, в березні — у Дніпропетровську, в квітні — у Житомирі. У липні 2016 р. «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» гостюватимуть у Варшаві, далі помандрують іншими виставковими залами Європи.
До участі у Всеукраїнському проекті «Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» (далі — Проект) 2015 року подано понад 825 робіт, зареєстровано до участі 778 робіт з 20 областей України. Дякуючи намаганням партнерів Проекту, «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» вже презентувались у Львові, Києві, Дніпропетровську (Україна), Варшаві (Польща), Цугу (Швейцарія) та інших містах Європи. На сьогодні експозиції оглянуло тисячі осіб.
Впродовж діяльності Проекту вдалось уможливити участь не одного десятка дітей, які мешкають у сирітських будинках Львівської області. За отримані від добродіїв кошти, дітям, що перебували у цих будинках, було придбано художній реманент, канцтовари і солодощі. У часі тривання Проекту команда оргкомітету завітала до сирітських будинків, провела майстер-класи з живопису та графіки і допомогла подати їх роботи до участі у конкурсі. Цього року 42 юних творці, позбавлених батьківської опіки, взяли участь у Проекті.
25 листопада 2015 року закінчились перегляди робіт усіма членами цьогорічної кваліфікаційної комісії (журі). Наступних 10 днів результати оцінювань міжнародного журі опрацьовуватиме протокольна комісія.
В Україні Проект ініційований International Association Culture and Art 2011 року. Координатором Проекту є Львівський обласний благодійний фонд «ТОРБА», а його організатором —ГО «Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив».
Вже традиційно до складу цьогорічного журі увійшло 9 фахівців з образотворчого та декоративного мистецтва із України, Польщі, Словаччини та Італії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: