Львівську ОДА пікетували маршрутники

Перевізники, що обслуговують маршрути стрийського напрямку, пікетують Львівську ОДА з вимогою не вкорочувати їх маршрути до АС-1 на вул. Стрийській (зараз більшість із них курсує до Головного залізничного вокзалу та Приміського вокзалу Львова). Як стверджують перевізники, такі дії влади не лише ущемляють їх бізнес, а й порушують права мешканців гірських районів області.

Про це 3 грудня повідомив кореспондент IA ZIK, пише Дивись.Інфо.

На протест під ЛОДА виїхали перевізники, що обслуговують маршрути «Львів–Сколе», «Львів–Новий Розділ», «Львів–Стрий», «Львів–Миколаїв», «Львів–Труханів».

Пікетувальників налічується приблизно сотня. Вони тримають плакати «Чиновникам Львівської ОДА – ганьба!», «Ні – перерозподілу ринку транспортних перевезень»!», «Не дамо чиновникам ЛОДА знищити наші родини!» та очікують реакції на їх вимоги від керівництва Львівської ОДА.

«Неконкурентні умови, а також намагання розірвати угоди з перевізниками зі сторони Львівської ОДА стали причиною сьогоднішнього ранкового пікету перевізників і мешканців сільських населених пунктів перед обласною державною адміністрацією», – наголошують перевізники.

Нагадаємо, 2 грудня на прес-конференції перевізників та представників місцевого самоврядування Сколівського, Жидачівського та Миколаївського районів йшлося, що дії керівництва Львівської ОДА щодо вкорочення маршрутів стрийського напрямку до АС-1 на вул. Стрийській у Львові викликають спротив не лише перевізників, а й громад гірських районів області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: