На вихідних у Львові відкриється резиденція Святого Миколая

Зі суботи, 5 грудня, у Львові вже вдруге відкриє свої двері резиденція Святого Миколая. Під час офіційного відкриття казкового будинку на дітей чекатиме святкова ялинка, написання листів Святому Миколаю, камінь бажань і ярмарок.

За сприятливої погоди відбудеться й катання на санчатах з льодової гірки, а на завершення – великий святковий концерт, передає прес-служба Львівської міськради, пише Дивись.Інфо.

«Офіційно свою роботу резиденція розпочне в суботу, 5 грудня, однак завтра, 4 грудня, ми запросили дітей-сиріти, дітей із малозабезпечених сімей та дітей загиблих учасників АТО. Кожна запрошена дитина матиме можливість особисто зустрітись зі Святим Миколаєм, написати листа, загадати бажання, отримати солодкий подарунок та значок на пам`ять», – зазначають організатори.

У казковій резиденції кожен зможе особисто зустрітись із Чудотворцем, отримати солодкий подарунок, випити в дружньому колі ельфів какао із солодощами та зробити незабутнє фото на згадку. Кожен лист Миколай обіцяє перечитати і віддати на виконання своїм вірним помічникам – ельфам.

Проект є здебільшого соціальним, адже приймає дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей, сиріт, дітей-переселенців, а також дітей загиблих учасників АТО. Торік, наприклад, у резиденції Миколая побували близько 2 тис. осіб, з них понад 300 на соціальних засадах.

Чудотворець чекає на дітей та дорослих у своїй львівській резиденції з 5 до 21 грудня з 12:00 до 19:00 за адресою: вул. Старознесенська, 70.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: