8 грудня у Львові – День соціального партнерства

У вівторок, 8 грудня, Міжрегіональний центр соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів (м. Львів, вул. Хуторівка, 38) організовує День соціального партнерства. Тематикою заходу стане соціальне партнерство, як засіб розв’язання нагальних проблем соціальної, трудової та медичної реабілітації осіб з особливими потребами.

Відвідувачам презентуватимуть соціальні послуги, які надає служба зайнятості для людей з особливими потребами. Відбудеться й демонстраційний семінар з техніки пошуку роботи, зокрема громадян ознайомлять з аспектами написання резюме, особливостями співбесіди з працедавцями, пошуком джерел вакансій.

Також об 11:00 год. у конференц-залі за круглим столом представники урядових і недержавних установ обговорять ключові аспекти сприяння розвитку соціального захисту, професійної реабілітації та зайнятості інвалідів, ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Для представників засобів масової інформації о 12:00 год. відбудеться прес-конференція на тему: "Працевлаштування демобілізованих учасників АТО та інвалідів".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: