Синютка підтримав ініціативу створення Асоціації громадських рад Львівщини

У четвер, 3 грудня, колегія Громадської ради при облдержадміністрації вже вдруге провела спільне засідання з представниками Громадських рад створених при районних державних адміністраціях Львівщини.

На зустрічі, яка відбулася  за участі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, обговорили важливі питання, які викликають неабияке занепокоєння у членів Громадських рад. Зокрема, йшлося про реконструкцію пологового будинку у Бродах, рубку лісу у заповіднику Розточчя та реставрацію Свірзького замку.

"Ваша позиція надзвичайно важлива, - зазначив Олег Синютка. - Якщо ми разом владнаємо хоча б частину проблем, які ставить перед нами громада, то це уже буде позитивом", - зазначив Олег Синютка.

Також очільник області запевнив присутніх, що керівників Громадських рад створених при РДА запрошуватимуть на засідання конкурсної комісії з відбору кандидатур на посаду курівників райдержадміністрацій.

Нагадаємо, що Громадська рада при облдержадміністрації  ініціювала створення Асоціації громадських рад Львівщини, яка об’єднає усі Громадські ради створені при органах виконавчої влади Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: