5 грудня світова громада відзначає Міжнародний день волонтера

5 грудня світова громада відзначає Міжнародний день волонтера. Рішення про відзначення цієї дати було прийняте на 40-й сесії Генеральної Асамблеї ООН у 1985 році. ООН закликала держави здійснити заходи, з метою підвищення обізнаності про важливий внесок служби добровольців, і тим самим спонукати ще більше людей у всіх сферах діяльності пропонувати свої послуги добровольців як на Батьківщині, так і за кордоном. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на прес-службу ЛМР

«Волонтери – це ті люди, які свій вільний час витрачають на благо суспільства. Вони присвячують свій талант, час та енергію індивідуальним та колективним акціям, не очікуючи винагороди. Викликає велику шану зусилля тих людей, які день за днем добровільно жертвують своїм часом і віддають свої сили на те, щоб захистити знедолених, подолати бідність та поліпшити життя потребуючих.

Міська влада і зокрема управління соціального захисту тісно співпрацює з волонтерськими організаціями, які допомагають у роботі із особами похилого віку, інвалідами, переселенцями та воїнами АТО. Ми раді з того, що співпрацюємо з такими різними людьми, які не шкодують власних сил і часу, аби допомогти потребуючим. Їх внесок у благо держави неоціненний», - зазначив Ігор Кобрин, в.о. начальника управління соціального захисту ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: