У Львові оголосять переможців Конкурсу короткометражних фільмів

У суботу, 5 грудня, о 18.00 годині у Львівському Кіноцентрі, що на вул. Володимира Великого, 14а, відбудеться фінал Конкурсу короткометражних фільмів «МЕЦЕНАТ», присвяченого 150-річчю Митрополита Андрея графа Шептицького. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на прес-службу ЛМР.

За словами організаторів, конкурс тривав півроку і зібрав близько двадцяти короткометражних фільмів на тему меценатів та меценатської діяльності зі всієї України (Львів, Київ, Запоріжжя, Буськ, Дрогобич та ін.). До Конкурсу було допущено десять відеоробіт.

На фіналі Конкурсу будуть показані всі роботи та визначені переможці в номінаціях «Приз глядацьких симпатій» і Головний переможець Конкурсу.

До компетентного журі входять: режисер Тарас Химич, культурний менеджер Ірина Магдиш, депутат і культурний менеджер Юлія Хомчин, режисер Олександр Фразе-Фразенко, директор фестивалю «Віз-Арт» Ольга Райтер, в.о. начальника відділу маркетингу та культурних індустрій управління культури Богдана Брилинська, представник компанії «Світоч».

Вхід вільний. Меценат проекту – торгова марка «Світоч».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: