Львівську міську раду пікетуватимуть будівельники та їх інвестори

У Львові назріває конфлікт між мерією та будівельними компаніями через заклики міського голови Львова Андрія Садового не купувати квартири в ряді новобудов, які, за словами міського голови, зведені незаконно. Зокрема, цього тижня під стінами Львівської міської ради може розпочатись безстроковий пікет. Про це кореспонденту Гал-інфо повідомили в Асоціації будівельників міста Львова.

Люди, що інвестували кошти в будівництво, вимагатимуть від мера міста пояснень щодо озвучених ним закликів не купувати квартири в ряді новобудов. Вони стурбовані тим, що будівництво, в котре вони інвестували кошти, може зупинитись через блокування мерією.

Нагадаємо, Андрій Садовий 27 листопада виступив з публічним зверненням та закликав Львів'ян не купувати квартири в незаконних новобудовах.

Згодом, 2 грудня, будівельна компанія "Львівагропромбуд", чиє будівництво було названо в списку незаконних забудов, провела прес-конференцію та продемонструвала наявність усієї необхідної дозвільної документації.

Окрім того, у Львові була створена Асоціація будівельників міста Львова, до котрої увійшли дванадцять будівельних компаній. Вони мають намір боротись з намірами Львівської міської ради зупинити будівництво багатоквартирних житлових будинків, котрі були названі як такі, що збудовані незаконно .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: