Профільна комісія ухвалила рішення про винесення на розгляд сесії обласної ради проекту Регламенту

Сьогодні, 7 грудня, на другому засіданні постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики Львівської обласної ради депутати ухвалили рішення винести на розгляд чергової сесії питання „Про затвердження Регламенту Львівської обласної ради VII скликання”. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба облради.

Нагадаємо, що комісія вже розглядала проект, напрацьований юридичним відділом Львівської обласної ради, а для більш детального обговорення проекту цього важливого документу комісія скерувати його у депутатські фракції для розгляду та внесення пропозицій.

Голова комісії Роман Кізима розповів, що у цьому проекті більш детально виписані основні положення, процедури в діяльності ради. А також додано нові розділи. Це розділ про відкритість і гласність у роботі ради, і останній блок про антикорупційну діяльність обласної ради.

Роман Кізима переконаний, що питання затвердження Регламенту обласної ради має стати одним із ключових питань порядку денного чергового засідання сесії.

Окрім того, на засіданні комісії депутати розглянули заяву депутата Львівської обласної ради Олега Синютки щодо складання повноважень. Депутати підтримали винесення цього питання на розгляд сесії обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: