ЛМКП «Львівводоканал» встановлює енергоощадне обладнання

Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», завдяки енергоощадним заходам упродовж 2015 року вдалося зекономити понад 1 453 тисячі кВт/год електроенергії.

«У час, коли вартість електроенергії зростає щомісяця, єдиним шляхом для водоканалу є інвестиції в енергоощадне обладнання. Ми це чітко розуміємо та планомірно модернізуємо свої об’єкти, позаяк вкладені кошти обов’язково повернуться завдяки економії», - зазначає директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський

Зокрема, цьогоріч водоканалівці встановили нові глибинні насоси на водозаборах «Вільшаниця» та «Плугів», модернізували станцію підкачки води на вул.Рівна, встановили прилади частотного регулювання на водозаборах «Глинна Наварія», «Старе Село» та насосній станції «Кривчиці».

«Ми планомірно запроваджуємо автоматизовану систему комерційного обліку електричної енергії (АСКОЕ), яка дає можливість перейти на облік спожитої електроенергії по зонах доби та здешевити вартість покупної електроенергії. Відтак на 11 наших обє’ктах ми змонтували локальне устаткування збору і обробки даних та плануємо продовжувати встановлювати обладнання наступного року» - зазначають на підприємстві.

Цьогоріч в енергоощадні заходи у ЛМКП «Львівводоканал» інвестували 4,8 млн.грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: