Синютка лобіює комунальне АТП Садового, - перевізники

Сьогодні під стінами Львівської обласної ради водії автобусів приміських та міжміських маршрутів регіону спільно з представниками районних та селищних рад за допомогою трембіт намагалися достукатися до влади.

На мітингу зібралися близько 100 людей, передає кореспондент «Вголосу».

За словами мітингувальників, люди змушені були вкотре приїхати до Львова через те, що чиновники продовжують лобіювати інтереси двох перевізників – Стрийського АТП і комунального АТП №1, що належить Львову.

«Голова Львівської ОДА Олег Синютка не дотримав своєї обіцянки і не вирішив питання щодо незгоди перенесення кінцевої зупинки з Приміського вокзалу на Стрийський автовокзал до понеділка, 7 грудня. Якщо нас не чує влада, не чують чиновники обласної адміністрації, то нас повинні почути депутати обласної ради, яких ми обирали. Під час першої сесії, що відбулася пару тижнів тому, представники районних і селищних рад передали до кожної депутатської фракції обласної ради своє звернення, у якому висловили незгоду щодо перенесення кінцевої зупинки до Стрийського автовокзалу. І зараз ми прийшли сюди, аби побачити реакцію депутатів», – розповів колишній начальник департаменту управління та зв’язку ЛОДА Володимир Гарбуз, який узяв участь у мітингу.

Він також сказав, що сьогодні, 8 грудня, на 16:00 до Львівської ОДА запросили на нараду до пані Гримак директорів АТП.

«Я не знаю про, що можна радитися і домовлятися. У нас вже немає віри, увесь час якісь обіцянки, що питання буде вирішено, що нас вислухають, почують кожного, як казали попередники. Ми вже втретє збираємося тут. Утім ніхто так нічого і не зробив. Вибори пройшли і задля голосів під певні політичні сили розпочалася та сама історія. А коли більшість набрала «Самопоміч», то все швидше закрутилося, у 350 разів швидше», – додав Гарбуз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: