У Львові відбудеться «Фінал Чотирьох» Кубка України 2015 року з волейболу

Упродовж 26 - 27 грудня 2015 року Львівщина прийматиме «Фінал Чотирьох» Кубка України з волейболу серед чоловічих команд. Головний національний кубок, окрім господарів змагань волейболістів львівських «Кажанів», виборюватимуть харківський «Локомотив», чернігівський «Буревісник ШВСМ» та дніпропетровський «Дніпро». У першому півфіналі зіграють «Локомотив» та «Буревісник ШВСМ», у другому – «Кажани» та «Дніпро». Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту ЛОДА Оксана Вацеба.

Фінальні ігри відбудуться 27 грудня.

Як зауважив президент ВК «Барком-Кажани» Олег Баран - Проведення «Фіналу Чотирьох» Кубка України для Львова це подія, адже фінал цього турніру у Львові відбудеться вперше, і в цьому році ми святкуємо 90-річчя від першого проведеного волейбольного матчу.

Турнір у Львові проведемо на належному рівні і виписали ряд вимог, які беремо на себе. Мова йде про онлайн-трансляцію усіх матчів, а фінал – на телеканалі «Спорт 1», а також грошові винагороди кращим гравцям. На «Фіналі Чотирьох» хочемо створити фан-клуб нашої команди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: