Луцьких чоловіків запрошують на військову службу за контрактом

Луцьких чоловіків запрошують на військову службу за контрактом.

Про це повідомляє Луцька міська рада, пише Дивись.Інфо.

Севастопольська бригада тактичної авіації імені Олександра Покришкіна проводить набір на військову службу за контрактом на посади рядового, сержантського і старшинського складу громадян України віком від 19 до 30 років, які виявили бажання служити у Збройних Силах України, та за станом здоров’я придатні до військової служби. Вакантні посади: командир відділення, стрілець роти охорони, водій, авіаційний механік, зв’язківець та пожежний. Грошове забезпечення – від 2500 гривень на місяць. Безкоштовне харчування в льотно-технічній їдальні. Держава гарантує соціальні пільги військовослужбовцям згідно чинного законодавства України.

Звертатися за адресою: м. Миколаїв, вул. Леваневців, 25 (зупинка “2 КП”), телефон для довідок: (0512) 34-20-01 (відділенням персоналу в/ч А0959). Контактний телефон посадової особи відділення персоналу – (067) 588 93 06 – Іван Федорович.

Щодо оформлення особової справи кандидата на військову службу за контрактом у в/ч А0959 звертатись у Луцький об’єднаний міський військовий комісаріат, вул. Теремнівська, 85 а. Контактний телефон посадової особи – (050) 205 19 37 – Григорій Пантелеймонович.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: