На ТРК «Львів» обговорять питання про екологічну безпеку Львівщини і благодійний проект «Добра скриня»

Сьогодні, 10 грудня, о 19:15  у прямому ефірі програми «Вечір у Львові» ведучі та гості студії обговорять питання про побутові відходи на Львівщині. Зокрема, гості Юрій Демцьо, керівник відділу корпоративних клієнтів компанії «АВЕ-Львів», Назарій Сорока, начальник відділу відходів та екологічної безпеки ЛОДА, розкажуть про сортування і переробку побутових відходів, а також, як уберегти екологію від забруднення.

У другій частині програми йтиметься про початок ялинкової кампанії. Гості: Ярослав Целень, перший заступник начальника управління лісового та мисливського господарства Львівської області – головний лісничий, Роман Коваль, головний лісничий Львівського лісового господарства, Василь Дмитрів, головний лісничий Сколівського лісового господарства, – докладно проаналізують роботу лісового господарства Львівщини та порядок продажу ялинок на ринках.

Підсумком програми стане благодійний проект «Добра скриня». Марта Присажнюк, координатор проекту, розкаже, як можна допомогти онкохворим людям, зробивши свій внесок у благодійний проект.

Дивіться програму «Вечір у Львові» щобудня о 19:15.

Прес-служба ТРК «Львів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: