Чоловік показав львівським патрульним статевий орган

Патрульні приїхавши до Личаківського відділу поліції почули вигуки біля нічного клубу на вулиці Зеленій. Поліцейські вирішили переконатися, чи все гаразд. Там, молодики у стані алкогольного сп‘яніння конфліктували.

Переконавшись у вичерпаній сутичці, хотіли повернутися до попередньої справи, однак один із чоловіків сівши в авто зауважив патрульним, що один з хлопців пішов за пістолетом.

Саме в цей момент інспектори помітили, що чоловік зі зброєю пробив ногою дірки у вхідних дверях нічного клубу. Хлопця затримали. Охоронці написали заяву на хулігана. Зрештою, пістолет,який хлопеці тримав за паском,виявився не бойовим.

Вже у відділі поліції чоловік почав поводитися зухвало, обпльовувати підлогу, обзивати патрульних, показувати нецензурні жести,вигадувати собі різні професії. В лабораторії чоловік 1991 р.н. від перевірки відмовився.

Повернувшись у відділ поліції продовжив ображати поліцейських. Наприкінці спілкування коли вже зняли кайданки, чоловік встав і вирішив оголити свої геніталії і відверто продемонструвати їх поліцейським. Парубок відповідатиме не лише за пошкоджені двері, а й за неодноразову образу поліцейських.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: