У Львові продали приміщення

11 грудня управління комунальної власності Львівської міської ради провело черговий аукціон з продажу чотирьох об’єктів малої приватизації комунальної власності м. Львова.

Внаслідок проведення аукціону, нежитлові приміщення 1-го поверху, що на вул. Фурманській, 7 та вул. Фурманській, 9, загальною площею 298,5 кв. м, продано за 11 025 000 грн. з ПДВ, що на 1 865 160 грн. більше від початкової ціни об’єктів.

Наступним лотом аукціону були нежитлові приміщення 1-го поверху, що на вул. І. Миколайчука, 24, загальною площею 61,40 кв. м, які продано за 798 000 грн. з ПДВ.

Четвертий об’єкт приватизації, а саме нежитлові приміщення підвалу, 2-го та 3-го поверхів, що на вул. Тершаковців, 4, загальною площею 572,80 кв. м, продано за 14 209 937,2 грн. з ПДВ, що на 1 291 900 грн. більше від початкової ціни.

«Ми вітаємо переможців аукціону з добрим надбанням хороших нежитлових приміщень в центрі Львова. Повідомляємо, що до участі в аукціоні були допущені усі суб’єкти, які скерували в управління комунальної власності відповідні заяви. Дуже добре, що ці нежитлові приміщення отримають власників, які докладуть усіх можливих зусиль щодо покращення стану приміщень та будинків вцілому. Від проведення цих чотирьох аукціонів бюджет міста поповниться більш, ніж на 26 млн., які будуть використовуватися на потреби міста Львова», - розповіла Інна Свистун, начальник управління комунальної власності ЛМР.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: