Підприємство "Електроконтакт Україна" нарощуватиме виробничі потужності на Львівщині

Одне з провідних підприємств України, що спеціалізується  на  виготовленні електричних кабельних мереж ТзОВ "Електроконтакт Україна" планує розширюватися та будувати новий адмінкорпус у Перемишлянах Львівської області.

Про це йшлося під час робочої поїздки  голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки до Перемишлянського району, яка відбулася у п’ятницю, 11 грудня. Під час поїздки керівник області ознайомився з діяльністю  ТзОВ "Електроконтакт Україна".

За словами в.о. голови Перемишлянської районної державної адміністрації Романа Андрусишина, підприємство ТзОВ "Електроконтакт Україна" спеціалізується на  виробництві електричної кабельної продукції для автомобілів різних марок на основі комплектуючих деталей,  які постачаються іноземними виробниками.

"Вже зараз підприємство ТзОВ "Електроконтакт Україна" має філіал у Золочеві, - зазначив Роман Андрусишин. - На підприємстві хочуть і надалі нарощувати виробництво, а також добудувати новий корпус у Перемишлянах та  збільшити кількість робочих місць".

На сьогодні на підприємстві  створено понад 300 робочих місць у Перемишлянах та 800 робочих місць у Золочеві. Середня заробітна плата  складає понад 5 тисяч гривень.

Довідка:  

Підприємство створене німецьким підприємством ТзОВ "Електроконтакт" в березні 2008 року. ТзОВ "Електроконтакт Україна" є виробником продукції для концернів BMW, General Motors.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: