Підведено підсумки обласного конкурсу дитячого малюнку під гаслом «НОК України - 25 років!»

Упродовж листопада-грудня 2015 року на адресу відділення НОК України у Львівській області надійшло понад 300 малюнків майже з усіх куточків області. Приємною несподіванкою було отримання малюнків від учнів української гімназії ім. Маркіяна Шашкевича з міста Перемишля (Польща); школяра з міста Дніпропетровська з привітанням до ювілею НОК України; дітей з інвалідністю - вихованців центру дитячої та юнацької творчості з м. Золочева. Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Цими днями члени обласного журі обрали найцікавіші роботи серед найкращих. Основною вимогою до найкращого малюнку було: всебічне розкриття теми; відображення олімпійського духу, олімпійської символіки та гасла «Національному олімпійському комітету - 25 років!».

До складу журі увійшли такі фахівці: член Спілки художників України, екс-декан факультету образотворчого мистецтва і реставрації Львівської національної академії мистецтв, приват-професор Тарас Янко; художник, музейник, дизайнер громадських і приватних інтер’єрів Марта Суханя; художник, дизайнер громадських і приватних інтер’єрів, педагог, мистецький критик Роман Дмитрик; заступник начальника Львівського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Ярослав Гаврих; член виконкому відділення НОК України у Львівській області, голова обласної федерації стрільби з лука Олександр Калініченко; виконавчий директор відділення НОК України у Львівській області, учасниця зимових Олімпійських ігор в Ліллехаммері Христина Опьола-Подгрушна.

Відтак серед переможців обласного конкурсу дитячого малюнку під гаслом «НОК України - 25 років!» виявилися:

У віковій категорії 6-9 років

І місце - Дмитро Баран (м. Львів)

ІІ місце - Аня Ковалишин (м. Львів)

ІІІ місце - Поліна Кміть (м. Львів)

Заохочувальні відзнаки:

Лариса Наконечна (м. Перемишль, Польща)

Артур Хоміцький (м. Золочів).

 У віковій категорії 10-14 років

І місце - Ірина Воротняк (м. Львів)

ІІ місце - Вікторія Бойко (м. Золочів)

ІІІ місце - Наталія Ільчук (м. Золочів)

ІІІ місце - Олеся Мозіль (м. Львів)

Заохочувальні відзнаки:

Надія Тацинець (с. Жупани Сколівського району)

Зеновій Караб’як (м. Перемишляни).

 У віковій категорії від 15 років

І місце - Софія Березюк (м. Буськ)

ІІ місце - Дарія Борисенко (м. Львів)

ІІІ місце - Ірина Строцька (м. Комарно Городоцького району)

ІІІ місце - Оксана Добуш (м. Львів).

Не оминули увагою члени журі й роботи дітей з інвалідністю, за що особлива подяка належить керівнику арт-гуртка «Сонечко» з м. Золочів Галині Гевко. Отож незабаром спеціальні відзнаки отримають її вихованці, малюнки яких фахівці оцінили на «відміно»: Юрій Іванчин, Ганнуся Горчинська, Марта Борисяк, Оленка Гадевич, Соломія Рущак, Тарас Коперчовський.

Про дату урочистого відзначення лауреатів обласного конкурсу дитячого малюнку під гаслом «НОК України - 25 років!» буде повідомлено додатково.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: