На Львівщині кількість податківців зменшиться на 20%

Структура головного управління ДФС у Львівській області після проведення реформи зазнає суттєвих змін. Про це  повідомив начальник Головного управління ДФС у Львівській області Ігор Кондро під час наради у Львівській ОДА.

"Насамперед передбачено значне скорочення територіальних органів ДФС, - зазначив Ігор Кондро. - А також у  Львівській області підпадає під скорочення 433 працівники –  20 відсотків від загальної кількості податківців. Впродовж 2015 року, в ході реорганізації вже скорочено 65 посад".

За його словами, на сьогодні загальна чисельність працівників територіальних органів ДФС Львівської області становить 2167 осіб, 556 з них працюють в обласному апараті.

Окрім цього, в області функціонує 18 державних податкових. В рамках проведення податкової реформи та оптимізації діяльності територіальних органів ДФС буде реорганізовано значну кількість державних податкових інспекцій завдяки укрупненню. У Львівській області функціонуватиме лише 9 об’єднаних державних податкових інспекцій.

"В  адміністративних одиницях, де ліквідують державні податкові інспекції функціонуватимуть відділення відповідних ОДПІ, які забезпечать надання платникам всього спектру адміністративних послуг у повному обсязі", - сказав Ігор Кондро.

Він також додав, що одним з ключових завдань ДФС у Львівській області є організація роботи Центрів обслуговування платників податків і надання в них якісних адміністративних послуг. У Львівській області працюють 24 Центри обслуговування платників податків та 5 структурних підрозділів Акредитованого центру сертифікації ключів один з яких знаходиться у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: