Вул. Мечникова планують відремонтувати до кінця літа наступного року

Як поінформували в управлінні інженерного господарства ЛМР, сьогодні, 14 грудня, на ремонт закривають вул. Мечникова на ділянці від вул. Пекарської до вул. Шімзерів. Як зазначають у підрядній організації «Онур», роботи з реконструкції вулиці необхідно розпочинати саме зараз, адже мова йде про виконання робіт з будівництва каналізаційного колектора діаметром 2 м, який залягає на глибині до 9 м. Такі роботи можна виконувати у зимовий період і це дозволить вже весною, після розмерзання грунту, приступити до влаштування дорожнього одягу та трамвайних плит. Роботи з будівництва інженерних мереж буде виконувати субпідрядна спеціалізована компанія «Концерн Київпідземшляхбуд».

DSC_1084

«З сьогоднішнього дня приступаємо до великої роботи – закінчення ремонту вул.Мечникова. Роботи розпочинаємо зараз, бо взимку ця вулиця є дуже незручна для автомобілістів, намерзання не дозволяють нормально проїжджати ні мешканцям міста, ні снігоприбиральній техніці. Взимку будемо міняти тут каналізаційний колектор, який є частково зруйнований. Цю роботу потрібно зробити і той період, коли найменше дощів. Мороз роботі не завадить, адже не буде вологи, і це дасть змогу підряднику працювати на глибині 9-10м. Влаштування дорожнього одягу проводитиметься вже в теплу пору року. До кінця літа всі роботи на вул.Мечникова плануємо закінчити і відкрити її для руху транспорту», - розповів в.о.першого заступника міського голови Львова Віктор Пушкарьов.

DSC_1081

За інформацією головного інженера ЛКП «Львівелектротранс» Володимира Коваліва, на час виконання ремонтних робіт трамваї №7 курсують на вул. Пасічну.

Загалом, вул. Мечникова ремонтуватимуть на ділянці від вул. Личаківської до вул. Пекарської. Замовник - департамент житлового господарства та інфраструктури. Генпідрядна організації – ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл».

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням ремонтних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: