Визначилися переможці комплексних спортивних змагань Львівщини 2015 року

В управлінні молоді та спорту Львівської облдержадміністрації підведено підсумки обласних комплексних змагань 2015 року. Цьогорічні змагання присвячено Року Андрея та Климентія Шептицьких й проводилися за програмою ХХІV спортивних Ігор Львівщини, VІІІ обласних ігор ветеранів спорту та змагань серед людей з інвалідністю. Варто зазначити, що змагання для спортсменів з інвалідністю вперше включено до загальнообласного заліку. Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

У змаганнях з 15 видів спорту: баскетбол, бадмінтон, волейбол, стрітбол, пляжний волейбол, настільний теніс, шахи, шашки, плавання, армспорт, легкоатлетичний крос, гирьовий спорт, спортивний туризм, змагання допризовної молоді та фестиваль «Тато, мама і я – спортивна сім’я» - учасники розподілялися на три категорії:

- «Дорослі»: 18 років і старші;

- «Ветерани»: 40 років і старші (за винятком змагань серед спортивних сімей та допризовної молоді);

- «Спортсмени з інвалідністю» (з вадами зору, слуху і ураженням опорно-рухового апарату, вік учасників змагань серед людей з інвалідністю - до 50 років, без вікових обмежень - учасники змагань з шахів, шашок, бомбаскету).

Загалом у обласних фінальних змаганнях упродовж 2015 року змагалося понад тисячу учасників - членів збірних команд усіх районів області та міст обласного значення.

Змагання проводилися за активної підтримки обласних центрів «Спорт для всіх», «Інваспорт», відділення НОК України у Львівській області, обласної асоціації ветеранів спорту та обласних федерацій з видів спорту.

Серед найспортивніших виявилися Сокальський, Пустомитівський, Жовківський, Миколаївський, Самбірський, Стрийський, Жидачівський, Буський райони та міста Червоноград, Новий Розділ, Самбір, Стрий, Дрогобич.

Варто відзначити, що активну участь у категорії «Спортсмени з інвалідністю» взяли команди міст Львова, Дрогобича, Нового Роздолу, Червонограда, Жовківського, Буського, Сокальського районів.

Переможці та призери обласних комплексних змагань 2015 року, присвячених Року Андрея та Климентія Шептицьких в загальнокомандному заліку

за програмою ХХІV спортивних Ігор Львівщини:

збірні команди районів області

  1. Сокальський район;
  2. Пустомитівський район;
  3. Жовківський район.

збірні команди міст обласного значення

  1. м. Червоноград;
  2. м. Новий Розділ;
  3. м. Самбір.

за програмою VІІІ обласних ігор ветеранів спорту:

збірні команди районів області

  1. Сокальський район;
  2. Пустомитівський район;
  3. Миколаївський район.

збірні команди міст обласного значення

  1. м. Новий Розділ;
  2. м. Дрогобич;
  3. м. Львів.

за програмою змагань спортсменів з інвалідністю:

збірні команди районів області

  1. Жовківський район;
  2. Буський район;
  3. Сокальський район.

збірні команди міст обласного значення

  1. м. Львів;
  2. м. Дрогобич
  3. м. Новий Розділ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: