Споживачам продовжили термін подачі показів газових дічильників

Про це сьогодні, 15 грудня, під час прес-конференції сказав перший заступник голови правління ПАТ «Львівгаз» Володимир Король, повідомляє Дивись.Інфо.

За його словами, споживачам продовжили термін подачі показів газових лічильників: відтепер вони повинні першого числа місяця зафіксувати покази і впродовж п’яти днів їх передати. Зняття показів лічильника споживач проводить самостійно.

«Якщо споживач не передав показання вчасно, у такому разі ПАТ «Львівгаз» самостійно проводить нарахування розрахунковим методом, виходячи з груп споживання і середнього показника. Це також прописано в кодексі. З квитанціями за газ у грудні споживачі отримають пам’ятку з роз’ясненням рахунку за газ», - сказав Володмир Король.

Начальник відділу організації та обслуговування клієнтів ПАТ «Львівгаз» Орислава Щурко розповіла, що все більше людей реєструється на сайті «Львівгазу» через особисті кабінети. Зокрема, громадяни похилого віку реєструються і проходять навчання, як користуватися особистим кабінетом.

«Використання такого сервісу дає можливість у будь-який зручний час здійснити оплату, подати і звірити покази лічильників. Користувачам повністю відкриті дані за їхнім рахунком. Вони можуть переглядати історію з датами оплат, дізнатися про свій поточний тариф і баланс, звернутися он-лайн до фахівця компанії тощо», – розповіла Орислава Щурко.

Споживачі мають кілька способів, щоб передати ці дані: за допомогою безкоштовного веб-сервісу «Особистий кабінет» на сайті «Львівгазу» www.104.ua; через контакт-центр для споживачів (032-290-71-04); за телефоном абонентського відділу,вказаним у квитанції. Також споживач може особисто вписати дані в рахунку за газ і відривному талоні, однак потрібно проконтролювати, щоб оператор банку чи відділення пошти, через які відбувається оплата, разом з оплатою вніс показники лічильника.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: