"Це ж елементарно, сер!" , - презентація книги та проекту-конкурсу короткої детективної прози

Книгарня Є, Міжнародна літературна платформа "ЛітМайданчик“ та видавництво „Електрокнига“ запрошують на презентацію книги та проекту-конкурсу короткої детективної прози "Це ж елементарно, сер!". Захід відбудеться 19 грудня. Початок — о 17.00.

Почесний гість презентації: письменник, член журі конкурсу Богдан Коломійчук. Під час презентації автори оповідань, які увійшли у збірку, матимуть можливість прочитати уривки зі своїх оповідань, а також коротко розказати історію написання творів. Раді бачити: авторів, які працюють у детективному жанрі; письменників, чиї оповідання увійшли у книгу, а також читачів.

Про консурс: Твори 16-ти фіналістів конкурсу короткої детективної прози „Це ж елементарно, сер!", майстра сучасного українського детективу – Андрія Кокотюхи та письменника Богдана Коломійчука увійшли до друкованої книги. Конкурс відбувся у декілька етапів: збір та аналіз робіт, формування long-list оргкомітетом «ЛітМайданчика» та остаточний відбір фіналістів членами журі – письменниками Андрієм Кокотюхою та Антоном Санченком. Згідно з правилами конкурсу, події в оповіданні обов’язково повинні відбуватися на території України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: