Табаков презентує сингл “З Новим роком!”

Найпозитивніша пісенна прем’єра цієї зими

Напередодні Нового року і Різдва співак та композитор Павло Табаков представляє найпозитивнішу пісенну прем’єру цієї зими – сингл “З Новим роком!”. Слухайте в ефірах радіостанцій України уже з цього тижня!  

Коли то тут, то там чути звуки святкових дзвіночків, коли скрізь пахнуть мандарини, коли ялинки одягають розкішні різнокольорові вбрання, - відчуття свята, яке наближається, уже не зупинити! Хтось пише листи до Святого Миколая, хтось готує бажання, яке загадає під бій Новорічних курантів чи у Різдвяну ніч, а хтось – просто вірить у чудо і мріє. Мріє про те, що у Новому році світ неодмінно стане добрішим. Саме для таких мрійників – новий сингл Павла Табакова “З Новим роком!”.

  • Я сам дуже люблю ось цей передсвятковий стан, - каже Павло Табаков. - Таке враження, що увесь світ завмирає в очікуванні дива. Його чекають і діти, і дорослі. Мені навіть здається, що у період Новорічно-Різдвяних свят ми усі наче повертаємося у дитинство – нам усім хочеться стати свідками чуда: знайти під подушкою подарунок від Святого Миколая, почути у слухавці рідний голос, який давно не чули, відчинити двері – і несподівано побачити на порозі людину, яку дуже хочеться обійняти... Пісня “З Новим роком!” – про мрії, які здійснюються: варто лише дуже сильно чогось захотіти і повірити у свою мрію. А ще ця пісня – про те, що свята усіх нас об’єднують – у радості і любові, у добрі і домашньому затишку: «Як сніг мете на вулиці – / Ти телевізор свій вимикай, / Тебе чекають рідні і друзі - / Просто часу не гай!».

Одразу після радіопрем’єри пісні “З Новим роком!” відбудеться також прем’єра кліпу на цю веселу, драйвову і “заразну” святкову композицію. А в Новорічну ніч під звуки найпозитивнішої пісенної прем’єри зими-2015-2016 Павло Табаков радить неодмінно загадати бажання. “І воно обов’язково здійсниться! – усміхається співак. – Музика до цієї пісні народилася за десять хвилин. А такі пісні завжди мають магічну ауру”.

У січні 2016 року Павло Табаков і його група вирушать у Новорічно-Різдвяний тур містами України. Нову святкову концертну програму володаря титулу “Голос країни” “Сніг без пауз” почують у Львові, Києві, Вінниці, Чернівцях, Івано-Франківську, Луцьку, Рівному, Червонограді, Коломиї...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: