Депутати Львова хочуть знати, скільки за п’ять років «Львівські ярмарки» сплатили у міський бюджет

Депутати Львівської міськради від фракції «Укроп» просять міського голову Львова Андрія Садового надати інформацію про суму коштів, які за останні п’ять років надійшли у міський бюджет Львова від ТзОВ «Львівські ярмарки».

Відповідний запит був озвучений сьогодні, 17 грудня, під час сесії міськради, пише ЗІК.

Звертаючись до Садового, депутати зазначили, що у Львові є ряд заходів, які наповнюють виключно приватні кишені, фактично забираючи мільйони гривень у міста. Зокрема, йдеться про проведення міських ярмарків приватною фірмою «Львівські ярмарки». За інформацією депутатів, щороку місто втрачає щонайменше 10 млн грн через непрозорі та неконкурентні умови для підприємців.

Зважаючи на це, вони просять надати інформацію про суму коштів, які за останні п’ять років надійшли у міський бюджет Львова від ТзОВ «Львівські ярмарки»; чи були інші претенденти на проведення вищезгаданих ярмарків, та на яких умовах відбувався конкурс; чи володіє міська рада інформацією про вартість здачі одного дерев’яного будиночка компанією «Львівські ярмарки», і чи враховується цей факт при відборі переможця конкурсу. Також депутати просять надати інформацію про те, хто персонально з виконавчої структури ЛМР надавав дозвіл для «Львівських ярмарків».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: