Компанія "Хюндай" шукає партнера на Львівщині

Компанія  "Хюндай Корпорейшн" розглядає можливість створення на Львівщині спільного україно-корейського виробництва. Про це йшлося під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з представником компанії "Хюндай Корпорейшн", яка відбулася у четвер, 17 грудня, пише прес-служба ЛОДА.

Голова представництва "Хюндай Корпорейшн", яке розташоване в Києві, Ілля Джонг розповів, що компанія давно працює на українському ринку та має намір розширювати свої потужності на території України. При цьому  не лише у сфері залізничної інфраструктури, а й у інших напрямках.

"Наша мета – розвиток проектів в Україні та завоювання нових ринків центральної та східної Європи. Компанія  хоче розвиватися, саме тому важливо знайти хорошого партнера, - розповів Ілля Джонг. - Ми маємо намір створити спільне підприємство. Львівщина є дуже привабливою для нас і ми розглядаємо можливість розміщення виробничої бази на території Львівської області. Саме тому й хотіли б розглянути програми для інвесторів. Думаю, що ми знайдемо  спільні точки дотику".

За його словами, уже відбулася зустріч з керівником одного із підприємств Львівщини, яке "Хюндай Корпорейшн" розглядає як потенційного партнера.

Своєю чергою Олег Синютка окреслив переваги Львівщини: її розташування, інфраструктуру, безпеку, стабільну політичну ситуацію. Окрім цього, за словами очільника Львівської ОДА, в області здійснюється супровід інвестиційних проектів. Також він зазначив, що особливістю  є те, що  на Львівщині збереглася традиція машинобудування та легко можна буде зайти  висококваліфікованих спеціалістів у даній сфері.

"Сподіваюся, що наша наступна зустріч носитиме практичний характер. "Хюндай"  – це  успішний  бренд, - сказав Олег Синютка. - Ми дуже зацікавлені у тому, щоб виробнича база всесвітньовідомої компанії була розміщена  саме тут. Для нас важливо, щоб такий партнер,  як ваша компанія, був  у Львівській області".

Наприкінці зустрічі очільник ОДА запропонував корейській стороні надати технічні вимоги для  розміщення виробництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: