На свято Миколая діти подорожуватимуть "солодким містечком" та виготовлятимуть пряникові хатинки

У суботу, 19 грудня, у народному домі села Пасіки-Зубрицькі, що у Пустомитівському районі у рамках заходу "Різдво на Пасіках" для малечі та її батьків організують цікаве свято. Про це повідомила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Христина Береговська, пише прес-служба ЛОДА.

"Для діток та молоді ми підготували дуже цікаву та насичену програму, - зазначила Христина Береговська. - Хочемо влаштувати для них справжнє свято. Дітки матимуть можливість не лише обрати гостинці до смаку, а й провести цікавий та незабутній мистецький день".

Розпочнеться свято о 14:00. Передусім учасникам організують подорож у солодке містечко, яке складатиметься із дивовижних будиночків зі смачним крамом. Дітвора у диво-хатинках зможе обрати улюблені солодощі.

Окрім того, дітям запропонують взяти участь у різноманітних майстер-класах. Зокрема, малеча спільно з батьками матиме нагоду удосконалити свої архітектурно-творчі уміння та кмітливість. Для дорослих і дітей спеціально організують майстер-клас із приготування пряникових хатинок.

Потішать народним мистецтвом гостей свята і фольклорні колективи Львівщини.

Також на свято Миколая о 19:00 для молоді влаштують етновечорниці. Дівчата й хлопці зможуть потанцювати та забавитися під пісні гурту "Гуляй город", який приготував для них програму "Гуляй Город GG".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: