«Народна Самооборона» Львівщини організовує свято Миколая для дітей загиблих Героїв України та учасників АТО

19 грудня, у День Святого Миколая Центр допомоги сім’ям учасників АТО ГФ «Народна Самооборона» організовує святкове дійство для дітей бійців АТО. Захід відбуватиметься з 12:00 до 14:00 за адресою вул. Театральна, 22 кінотеатр «Кінопалац» (Будинок Офіцерів).

Повідомили Дивись.Інфо організатори. 

«Свято Миколая – казкове та неповторне для кожної дитини. В Україні зараз – війна. Відтак, нашим святим обов’язком є піклуватися про дітей загиблих Героїв України, дітей Героїв, які зараз боронять нашу землю на Сході країни. «Народна Самооборона» уже другий рік поспіль організовує для цих дітей свято Миколая. Я дякую усім небайдужим патріотам з-за кордону, благодійникам звідсіля, які долучилися до нашого свята. Завдяки вам – діти отримають подарунки», – каже керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

Додамо, у Центрі забезпечення військових зареєстровано 75 дітей загиблих та зниклих безвісти Героїв. Вже протягом місяця організація волонтерів з Німеччини «Українці в Штутгардті » та португальські волонтери з організації «Янголи милосердя» збирають для них подарунки.

Також свято Миколая волонтери організують і для дітей, чиї батьки зараз беруть участь у військовому протистоянні на Сході країни. Таких дітей у Центрі налічують близько 500. Для таких дітей організатори свята планують влаштувати цікаве дозвілля в розважальних закладах міста і, звісно, подарунки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: