Наступною владою буде попередня. Я бачу всі підстави для масштабного реваншу, - Дроздов

Вони так нічого і не зрозуміли. Підтримка президента Порошенка ідентична підтримці Януковича 2 роки тому. Підтримка Яценюка взагалі опустилася в зону статистичної похибки. Довіра до нинішнього парламенту з героями АТО така ж мізерна, як і до попереднього парламенту з ганною герман. Невіра в правосуддя така сама. По всіх параметрах - ми маємо ідентичну картину зневаги українців до найвищої влади, як і напередодні Революції. Один до одного. З єдиною різницею. Тоді в народу ще були ілюзії, що заради високої ідеї можна піти під кулі – а тепер такої ілюзії нема. Якщо раніше були лише жертвоприношення, то зараз будуть лише атентати і ритуальна помста. Про це у Фейсбуці пише журналіст Остап Дроздов.

Мабуть, це рекорд для влади – за два роки так стрімко стати старою. Увесь зріз українського політикуму (включно з усілякими сотниками, комбатами та правдолюбцями) вже належить до старої генерації. Вони зможуть потрапити в парламент лише через закриті партійні списки. Для народу усі діячі наверху, які навіть половини каденції не відбули, - уже списаний матеріал.

https://www.facebook.com/ostap.drozdov/posts/892121767550383

Але коли я питаю «Якою буде наступна влада?» - не маю що відповісти. Не хочу каркати, але наступною владою буде попередня. Я бачу всі підстави для масштабного реваншу. Дискредитованих старих і дискредитованих теперішніх нема ким замінити. Це треба визнати як факт. Весь креативний, альтернативний клас повністю відключився від політики, і його можна зрозуміти. Ну а непродуктивну решту, яка теж відключилася, зможе зацікавити хіба що запущена в Саакашвілі склянка, або гучні матюки, або щось інше екстранеординарне.

Коли я бачу рейтинги дебільного 95 кварталу з його туфтою «Слуга народу» - мені хочеться плакати. Виявляється, Революцію гідності робив народ, який тупо вірить у те, що доморощений учитель історії може стати президентом і всім показати кузькіну мать. Судячи з успіху цього "мила", мій народ приречений. І я разом з ним, хоча й на дух не переварюю зєлєнского з його гоп-компанією. Я бачу всі ці рейтинги, усі ці чарти музичних каналів і розумію, що Україна - це країна полови, що витіснила зерно. 90% українців визнають, що основну інформацію черпають із телевізора, і цим телевізором є не нішеві правдиві канали, а Інтер, 1+1 та медіа-холдинги регіоналів. Деградація народу страшніша, ніж можна було очікувати, прогнозуючи природній відкат після пережиої кульмінації.

Можете на мене ображатися, але проект "Україна моделі 1991-2015" повністю себе вичерпує. Прям на наших очах себе вичерпує. Система не може саму себе зламати, а народ не здатен, не хоче, не може перезаснувати свою державу. Я ненавиджу слово «перезавантаження», тому що абсурдно сотні разів перезавантажувати інфіковану систему. Треба наново все перезаснувати, з нуля, з іншими заданими параметрами на старті. Влада цього ніколи не забезпечить, тому що тільки ідіот демонтує самого себе. А народ – тим більше, бо він у своїй більшості усунувся від державотворення вже давно.

Ітого: процвітатиме паралельний світ, в якому будуть воювати між собою грузин і вірменин, обоє з яких не володіють українською, обіймаючи високі посади. А народ буде спостерігати за всім цим крізь скло своїх буднів. Адепти Саакашвілі заснують свою секту, і це буде найвищим проявом комплексу нац.неповноцінності. Адепти Системи згуртуються довкола наступних виборів і з тріском їх виграють у власного народу. Телевізор буде показувати в новорічу ніч пережовані вогники з шикарними рейтингами. "Слуга народу" буде доводити до оргазму імпотентного громадянина, який ходить у подертих шкарпетках і немає коштів на стоматолога, але за Україну пасть порве. І цілий січень-місяць львівська рагульня віком 65+ приходитиме під памятник Шевченкові фальшиво співати колядки, вважаючи це найвищим проявом любові до Вкраїни. І кожен себе знайде в системі, яка безкінечно самовідтворюється, скільки б її не рухати. І все буде добре для тих, кому достатьо просто мати синьо-жовту ілюзію, яка нічого від тебе не вимагає

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: