Павлів звільнився з мерії

Як стало відомо ZAXID.NET, директор департаменту містобування Львівської міської ради Андрій Павлів написав заяву на звільнення. Виконувачем обов'язків директора департаменту містобудування призначено Сергія Коровайника начальника управління природних ресурів та регулювання земельних відносин. Цю інформацію підтвердили також у відділ кадрів Львівської міської ради.

Як інформував ZAXID.NET, протягом останнього місяця міський голова Львова Андрій Садовий зробив декілька резонансних заяв щодо новобудов, які ведуться з порушеннями та без наявності усіх необхідних документів. Мер зазначив, що купівля житла у таких новобудовах може мати «неприємні наслідки» для покупців.

«Ми не будемо спокійно дивитись, як вводяться в оману потенційні покупці», - заявив Садовий.

Під час виборчих дебатів 18 жовтня Андрій Садовий заявив, що є багато випадків підроблення підписів чиновників Львівської міськради, у тому числі директора департаменту містобудування Андрія Павліва. За такими фактами відкриті кримінальні провадження.

Однак прокуратура Львівської області не знайшла порушень містобудівного законодавства у трьох із п’яти звернень Львівської міськради у справі підробки підпису Андрія Павліва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: