Садовий хоче призначити заступників без конкурсу, - Веремчук

Мер Львова від “Самопомочі” Андрій Садовий пропонує призначити йому заступників без публічного обговорення кандидатур, і без відкритого конкурсу.

Про це повідомив керівник фракції «Народний контроль» у Львівській міськраді Валерій Веремчук.

Він зазначив, що члени фракції «Народний контроль» у Львівській міській раді не голосуватимуть за запропонованих міським головою заступників, адже це суперечить «Антикорупційному плану» з яким партія «Народний контроль» йшла на місцеві вибори, і, який депутати партії реалізовують у органах місцевого самоврядування.

“Призначатися на керівні посади в міській владі мають люди, обрані у результаті прозорих конкурсів. Особлива увага має бути до обрання керівників, котрі розпоряджаються значними коштами з бюджету, на посади, де існує великий корупційний ризик (управління майном та землею міста, ремонтом доріг, утриманням житлового фонду, освітою та медициною)”, - зазначив депутат.

Він наголосив, що бажання мера Садового кулуарно призначити своїх заступників, суперечить заявам про прозорість і відкритість влади, з якими його ж політична сила йшла на вибори.

Додамо, завтра, 17 грудня, під час сесії міської ради Андрій Садовий планує аби депутатський корпус проголосував за запропонованих ним кандидатури на посади заступників міського голови.

Партія «Народний контроль» вимагає аби у Львівській міській раді оголосили конкурс на заміщення посад заступників міського голови Львова. А на офіційному сайті мерії опублікували основні вимоги до кандидатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: