Садовий пообіцяв, що площею Юра транспорт поїде до кінця року

Рада внесла зміни до переліку та меж скверів Галицького району міста, а також надала дозвіл на поділ земельної ділянки на пл. Св. Юра.

Так, враховуючи мирову угоду від 03.12.2015, сквер св. Юра, площею 1,0640 га, внесено в перелік скверів Галицького району. Окрім цього, Галицькій РА надано дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на пл. Святого Юра, площею 2,6248 га.

«Усі сквери у Львові облікуються ухвалою міської ради. По кожному району є перелік скверів та визначено їхню конфігурацію. Щодо скверу на пл. Св. Юра, то він був внесений в цю ухвалу, але в процесі реконструкції площі був виокремлений з переліку. Відповідно до мирової угоди, місто взяло на себе зобов’язання знову ж таки включити його в перелік скверів Галицького району», – відзначив в.о. директора департаменту містобудування ЛМР Сергій Коровайник.

Як додав міський голова Львова Андрій Садовий, сквер і пішохідну зону на площі буде об’єднано в єдиний комплекс. Окрім цього, за його словами, уже до кінця року тут курсуватиме громадський транспорт.

"До кінця року там буде дорога. Є пам'ятник, є сквер, буде дорога. Усі задоволені", - сказав мер Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: