Свято для дітей учасників АТО: подарунки від Миколая, «солодкий» майстер-клас, модне дефіле та боді-арт

У вівторок, 22 грудня, у приміщенні Обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи відбудеться Свято – "Миколай тут!!!" для дітей учасників АТО. Про це повідомила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Христина Береговська, повідомляє прес-служба ЛОДА.

"Ми вирішили влаштувати цікаве свято для дітей учасників АТО та їх мам,  аби вони хоча б на день забули про страшні події, які спіткали їх батьків на Сході. Особливо ми прагнемо потішити ту малечу, родичі яких не повернулися з війни", - зазначила Христина Береговська.

На свято запросили 30 діток віком від 5 до 10 років разом із мамами. Для наймолодших та їх рідних підготували насичену інтерактивну програму.

Передусім дітки стануть моделями та візьмуть участь в дефіле: вони продемонструють новорічні костюми від відомих львівських дизайнерів. Після  крокування подіумом малечі запропонують різноманітні "солодкі" майстер-класи.

Також дітвора зможе похизуватися малюнками казкових персонажів на щічках – для них організують цікавий боді-арт. Веселою ноткою забави стане перегляд новорічних анімацій.

А на завершення свята – найменших чекає зустріч із Миколаєм. Усім гостям свята він вручить гарні подарунки.

Святкова програма розпочнеться о 16:00 у приміщенні Обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи, що на вул. Леся Курбаса, 3.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: