У міській раді створять комісію щодо ситуації з приміськими перевезеннями

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий у відповідь на виступ представника приміських перевізників, які сьогодні приїхали під стіни ратуші, буде створена спеціальна комісія, яка вивчить усі питання навколо ситуації з курсуванням по місту приміських автобусів.

«Я думаю, домовленості, які досягнуті, будуть збережені. Тільки була домовленість, що ви сьогодні нормально працюєте і не створюєте проблем в центрі міста. Ми завжди надаємо можливість людям виступити з трибуни Львівської міської ради. І для цього не обов’язково приїжджати під її стіни на автобусах. Я вважаю, що це є неповага до громади міста Львова. Якщо хтось вчиняє тиск на депутатів, на міського голову – це є неправильно, це неповага до громади. Я сьогодні своїм розпорядженням створю комісію, куди ввійдуть також і депутати міської ради, щоб ми разом розібралися, вивчили ситуацію і компромісно рухалися вперед», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, як розповідав начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, водії 6 автобусів, які припаркувалися біля Ратуші, вимагають, щоб міська рада дозволила приміським маршрутам курсувати по місту та скасувала ухвалу №3165, яка регламентує рух приміських маршрутів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: